Ξεφυλλίστε τον Πολυοδηγό π.ε. Πρέβεζας στην οθόνη σας!


kyanh akth dhmotiko therino cinema prevezasΔημοτικός Θερινός Κινηματογράφος  Πρέβεζας «Κυανή Ακτή» - Πρόγραμμα ταινιών 2016

 

Ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος Πρέβεζας “Κυανή ακτή” λειτουργεί στην περιοχή της Κυανής Ακτής, παράπλευρα του Κηποθεάτρου, με είσοδο από την παραλιακή οδό που συνδέει την Πρέβεζα μα τον Παντοκράτορα. Έχει άνετες καρέκλες σκηνοθέτη, χωμάτινο τερέν και βρίσκεται μέσα σε δάσος με ευκαλύπτους, πράγμα που σημαίνει ότι μια ζακετούλα για το βράδυ θα ήταν χρήσιμη.

 

Ακολουθεί το πρόγραμμα προβολών για τη θερινή σεζόν του 2016.

 

"Ο γάμος της χρονιάς"

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Ζάκαμ

Με τους: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Νταϊάν Κίτον, Κάθριν Χέιγκλ, Σούζαν Σάραντον, Αμάντα Σέιφριντ,

Ρόμπιν Γουίλιαμς

Ο Ντον και η Έλι, χωρισμένοι εδώ και χρόνια, αναγκάζονται να προσποιηθούν πως είναι ακόμη ζευγάρι για χάρη του γιου τους, στο γάμο του οποίου συγκεντρώνεται ξανά όλη η οικογένεια

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Δευτέρα 11/7 έως και Τετάρτη 13/07/2016

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21.15 και 23.00

_______________________________________________________________________

"Λάθος στο λάθος"

Σκηνοθεσία: Φρεντ Καβαγέ

με τους: Βινσέντ Λιντόν, Ζιλ Λελούς, Ναντίν Λαμπακί

Ο εννιάχρονος γιος ενός πρώην αστυνομικού, απολυμένου από το Σώμα επειδή προκάλεσε μεθυσμένος αυτοκινητικό ατύχημα, γίνεται μάρτυρας ενός μαφιόζικου φόνου. Με τη βοήθεια του πρώην συνεργάτη του, ο πατέρας του θα φτάσει ως τα άκρα για να προστατέψει την οικογένειά του.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : Δευτέρα 18/7 έως και Τετάρτη 20/07/2016

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21.15 και 23.00

_______________________________________________________________________

"Χόρτον"

Σκηνοθεσία :Τζίμι Χέιγουορντ, Στιβ Μαρτίνο

Ο Χόρτον, ένας ξένοιαστος και καλοκάγαθος ελέφαντας, προσπαθεί να προστατεύσει μια μικροσκοπική κοινότητα που ζει σ' ένα λουλούδι από τα υπόλοιπα ζώα, τα οποία δεν τον πιστεύουν.

Προσεγμένη, ειλικρινής και πιστή στο ουμανιστικό αλλά και αναρχικό πνεύμα του δρα Σους («Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων») μεταφορά μιας παιδικής ιστορίας του.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : Δευτέρα 25/7 έως και Τετάρτη 27/07/2016

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21.15

_______________________________________________________________________

"Το Μυστικό στα Μάτια της"’ - El Secreto De Sus Ojos

Σκηνοθεσία: Χουάν Χοσέ Καμπανέλα

με τους: Ρικάρντο Ντάριν, Σολεδάδ Βιλαμίλ, Πάμπλο Ράγκο

Έχοντας βγει στη σύνταξη, ο υπάλληλος της εισαγγελίας Μπενχαμίν αποφασίζει να γράψει ένα μυθιστόρημα για μια υπόθεση βιασμού και δολοφονίας που συνέβη πριν από 25 χρόνια. Ζητάει τη βοήθεια της πρώην προϊσταμένης του, με την οποία θα ξεκινήσουν μαζί ένα ταξίδι στο παρελθόν .

Σεναριακό κομψοτέχνημα που συνδυάζει μια τρυφερή ερωτική ιστορία, ένα καλογραμμένο αστυνομικό μυστήριο κι ένα εύστοχο σχόλιο στη σύγχρονη αργεντίνικη Ιστορία.

Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας και τεράστια εμπορική επιτυχία στη Λατινική Αμερική .

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Δευτέρα 25/7 έως και Τετάρτη 27/07/2016

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 22.45

_______________________________________________________________________

"Για Όλα Φταίει τ' Όνομά σου!" - Le Prenom

Σκηνοθεσία: Ματιέ Ντελαπόρτ, Αλεξάντερ ντε λα Πατελιέρ

με τους: Πάτρικ Μπριέλ, Σαρλ Μπερλίν, Βαλερί Μπενγκουιγκί, Γκιγιόμ ντε Τονκεντέκ

Πέντε συγγενείς και φίλοι συναντιούνται για ένα δείπνο, το οποίο παίρνει μια απροσδόκητη τροπή όταν ένας από τους συνδαιτυμόνες ανακοινώνει πως σκοπεύει να ονομάσει το παιδί του... Αντόλφ.

Μεταφορά μιας καλογραμμένης, σπιρτόζικης θεατρικής επιτυχίας, η οποία προσπαθεί με ανάλαφρο τρόπο να σχολιάσει πολλά καυτά θέματα της σύγχρονης γαλλικής πραγματικότητας.

Σκηνοθετημένη με τέμπο, εκμεταλλεύεται τις αρετές του πρωτότυπου υλικού, αλλά παραμένει δέσμια των συμβάσεών του.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Δευτέρα 1/8 έως και Τετάρτη 3/8/2016

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21.15 - 23.00

_______________________________________________________________________

"Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης" - Penguins of Madagascar

Σκηνοθεσία: Έρικ Νταρνέλ, Σάιμον Τζ. Σμιθ

Υπόθεση:

Σοκαριστικά νέα: Οι μεγαλύτερες υπέρ-ομάδες κατασκόπων δεν γεννιούνται, αλλά... εκκολάπτονται!

Ανακαλύψτε τα μυστικά των καλύτερων και πιο ξεκαρδιστικών, “μυστικών”, φτερωτών κατασκόπων στην Ιστορία της παγκόσμιας κατασκοπίας! Μιλάμε φυσικά για τον Σκίπερ, τον Κοβάλσκι, τον Ρίκο και τον Στρατιώτη... Οι καλύτεροι των καλύτερων, οι πιο ελίτ των ελίτ, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την μυστική, ειδική ομάδα δράσης, «Βόρειος Άνεμος», αρχηγός της οποίας είναι ο επιβλητικός και όμορφος Πράκτορας Απόρρητος – είναι, φυσικά, τόσο απόρρητος που κανείς δεν γνωρίζει το όνομά του!

Η ασυνήθιστη αλλά σούπερ αποτελεσματική ομάδα μας, λοιπόν, έχει έναν σημαντικότατο στόχο. Θα πρέπει να καταφέρει να κατατροπώσει τον μοχθηρό Δρ. Οκτάβιο Μυαλάτη, πριν εκείνος προλάβει να υλοποιήσει τα καταστροφικά του σχέδια για να εξαφανίσει τον κόσμο...

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Δευτέρα 8/8 έως και Τετάρτη 10/8/2016

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21.00

_______________________________________________________________________

"Ψάχνοντας τον SUGAR MAN"

Σκηνοθεσία :Μάλικ Μπεντζελούλ

Στο τέλος της δεκαετίας του ’60, δύο σημαντικοί μουσικοί παραγωγοί ανακαλύπτουν έναν άγνωστο μουσικό σε ένα μπαρ του Ντιτρόιτ. Εντυπωσιασμένοι από τις συγκινητικές μελωδίες του και τους προφητικούς του στίχους, ηχογραφούν μαζί του ένα άλμπουμ, που πιστεύουν ότι θα τον κάνει τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη της εποχής του. Όμως το άλμπουμ αποτυγχάνει παταγωδώς εμπορικά, ο καλλιτέχνης μένει στην αφάνεια, ενώ γεννιούνται φήμες για δήθεν αυτοκτονία του επί σκηνής.... Παρόλα αυτά, μια πειρατική ηχογράφηση του άλμπουμ φτάνει από την Αμερική στην Νότια Αφρική, όπου γνωρίζει εκπληκτική επιτυχία, κάνοντας εκεί τον μουσικό αυτόν πιο διάσημο από τους Rolling Stones και τον Elvis Presley ! Xρόνια αργότερα, δύο Νοτιοαφρικανοί θαυμαστές του καλλιτέχνη αποφασίζουν να αναζητήσουν τον ήρωά τους που έχει αλλάξει το μουσικό τοπίο της χώρας τους. Η έρευνα τους οδηγεί στην πιο απίστευτη ιστορία που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί : την αληθινή ιστορία της ζωής του μουσικού Σίξτο Ροντρίγκεζ.

Όσκαρ ντοκιμαντέρ και πολλά φεστιβαλικά βραβεία (Σάντανς, Τραϊμπέκα, Γκέτεμποργκ, Άμστερνταμ, Λος Άντζελες, Νύχτες Πρεμιέρας) για μια απίστευτη, αλλά πραγματική ιστορία

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Δευτέρα 8/8 έως και Τετάρτη 10/8/2016

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 23.00

_______________________________________________________________________

"Πολεμώντας για τη νίκη" - La Guerre Est Declaree

Σκηνοθεσία: Βαλερί Ντονζελί

με τους: Βαλερί Ντονζελί, Ζερεμί Εκλαΐμ

Ένα ζευγάρι, ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα. Ένα παιδί, ο Αδάμ. Το πρόβλημά του, η μάχη τους και το αίσιο τέλος της. Μα πάνω απ ́όλα η σπουδαία ιστορία αγάπης τους.

Η αληθινή, δραματική ιστορία της πρωταγωνίστριας, σεναριογράφου και σκηνοθέτιδας μετατρέπεται με τον πιο ευφυή και ανάλαφρο κινηματογραφικό τρόπο σε αισιόδοξο μήνυμα ζωής. Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Κανών, μεγάλη εμπορική επιτυχία και πρόταση της Γαλλίας για τα ξενόγλωσσα Όσκαρ.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Δευτέρα 15/8 έως και Τετάρτη 17/8/2016

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 21.00 – 22.45

_______________________________________________________________________

"Ο Κυνηγός" - The hunter

Σκηνοθεσία : Ντάνιελ Νετχάιμ

με τους: Γουίλεμ Νταφόε, Σαμ Νίλ, Φράνσις Ο'Κόνορ

Ο μισθοφόρος Μάρτιν αναζητά την τελευταία τίγρη της Ταζμανίας στις παρθένες δασικές εκτάσεις του νησιού. Οι πιέσεις που δέχεται από τη μυστηριώδη εταιρεία βιοτεχνολογίας που του έχει αναθέσει την αποστολή και γνωριμία του με τη χήρα Λούσι και τα παιδιά της θα αλλάξουν το σκοπό της επίσκεψής του.

Εκμεταλλευόμενος την απαράμιλλη ομορφιά του ταζμανικού τοπίου, ο Ντάνιελ Νετχάιμ συνθέτει ένα εμποτισμένο με σασπένς και κοινωνικοπολιτικά ερωτήματα δράμα που πυροβολεί κατά πάντων. Ο δυτικός πολιτισμός που κατασπαράσσει την παρθένα φύση, οι οικολόγοι ακτιβιστές που έρχονται αντιμέτωποι με στους υλοτόμους που χάνουν τη δουλειά τους, το αδίστακτο κέρδος που διαβρώνει ηθική και συνειδήσεις...

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Δευτέρα 22/8 έως και Τετάρτη 24/8/2016

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 20.45 -22.45

_______________________________________________________________________

"Η Επίθεση" - The Attack

Σκηνοθεσία :Ζιάντ Ντουεϊρί

με τους: Αλί Σουλιμάν,Εβγκένια Ντόντενα, Ρέιμοντ Αμσαλέμ

Ο Άραβας Αμίν Τζαφάρι ζει χρόνια στο Τελ Αβίβ, είναι επιτυχημένος χειρουργός κι ενσωματωμένος στην ισραηλινή πραγματικότητα. Μέχρι τη στιγμή που η αστυνομία τού ανακοινώνει πως η γυναίκα του ήταν η υπεύθυνη μιας βομβιστικής αποστολής αυτοκτονίας η οποία σκότωσε άλλα 19 άτομα, κυρίως παιδιά. Αδυνατώντας να το πιστέψει, ο Αμίν αναζητά τους υπευθύνους για να μάθει την αλήθεια.

Δραματικό θρίλερ που περιγράψει με πικρή ειλικρίνεια μια περίπλοκη, αντιφατική πραγματικότητα.

Βασισμένο σε μυθιστόρημα του Αλγερινού Γιασμίνα Χάντρα, διαθέτει ψύχραιμη ιστορικοπολιτική ματιά κι ένα συγκινητικό πρωταγωνιστικό χαρακτήρα.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Δευτέρα 29/8 έως και Τετάρτη 31/8/2016

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 20.30 -22.30

_______________________________________________________________________

"Κελί 211" - Celda 211

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Μονσόν

με τους: Λουίς Τοσάρ,Αλμπέρτο Αμάν, Αντόνιο Ρεσίνες

Αφήνοντας την έγκυο γυναίκα του στο σπίτι, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος παρουσιάζεται στη νέα του δουλειά, στη Ζαμόρα, μία ημέρα νωρίτερα. Όταν στη φυλακή ξεσπά βίαιη εξέγερση, ένα ατύχημα θα τον παγιδεύσει στο κελί 211. Εγκαταλελειμμένος από τους συναδέλφους του, πρέπει να πείσει τους εκτός ελέγχου κατάδικους ότι είναι ένας από αυτούς.

Δυναμική, αμερικανικού τύπου περιπέτεια φυλακών με ευρωπαϊκό άγγιγμα και ντοκιμαντερίστικη αληθοφάνεια. Υποδειγματικοί αφηγηματικοί ρυθμοί κι ένας Λουίς Τοσάρ-δυναμίτης που πυρπολεί με ενέργεια την οθόνη.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Δευτέρα 5/9 έως και Τετάρτη 7/9/2016

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 20.30 -22.30

_______________________________________________________________________

3.jpg