Εκτύπωση
ΜΑΡΑΣ
Π. Τσαλδάρη 29
481 00 Πρέβεζα

ΜΑΡΑΣ

Έπιπλα - Διακόσμηση | Επίπλων Κατασκευή

Ποιούμε κάθε σας επιθυμία

  • Σχεδιασμός και κατασκευή επίπλου
  • Χειροποίητα έπιπλα
  • Βαφές, τεχνοτροπίες, αναπαλαιώσεις επίπλων
  • Ηλεκτρικές συσκευές Teka και Kuppersbusch

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1965, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση προς τον πελάτη.
Όλα αυτά τα χρόνια, η συνέπεια και η ανάγκη για δημιουργία μας έφεραν στην πρώτη θέση της δικής σας επιλογής για την κατασκευή επίπλων κουζίνας, ντουλαπών, πορτών, επίπλων μπάνιου ή οποιασδήποτε απαιτητικής ξύλινης κατασκευής που κοσμεί το δικός σας σπίτι.
Έχοντας ένα σύγχρονο ξυλουργικό εργαστήριο και βαφείο, δίνουμε το αποτέλεσμα που απαιτεί ένα καινούριο σπίτι ή επαγγελματικός χώρος.
Κάθε μας κατασκευή σχεδιάζεται και μελετείται από δικό μας αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων, με τρισδιάστατες απεικονίσεις, δίνοντας στον πελάτη τη δυνατότητα να έχει λύσεις και επιλογές που θα κάνουν το χώρο του το ιδανικό περιβάλλον για να ζει ή να εργάζεται.
Αναλαμβάνουμε την αναπαλαίωση και ανακαίνιση επίπλων, δίνοντας καινούριο ύφος, με πολλές τεχνοτροπίες, όπως πατίνα, ντεκαπέ, μπρουσινάτο, ταρλάτο, κρακελέ.

 

Επιπλοποιώ Μάρας

Λεωφόρος Ιωαννίνων 353
481 00  Πρέβεζα
Τηλ. 2682027371
Έκθεση: Τηλ. 2682400295
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: www.marasepipla.com