Εκτύπωση
FITNESS STUDIOS
Λεωφόρος Ειρήνης 12
481 00 Πρέβεζα

FITNESS STUDIOS - ΠΡΕΒΕΖΑ

Fitness Studios - Preveza

Ελεύθερος Χρόνος - Τέχνες | Γυμναστήρια

 

Fitness Studios - Πρέβεζα

Fitness Studios - Πρέβεζα! Το γυμναστήριο με τις κορυφαίες υπηρεσίες γυμναστικής.

Από το 2001, το γυμναστήριο Fitness Studios, καλύπτει με συνέπεια και υπευθυνότητα όλες τις ανάγκες για τη γυμναστική και την ευεξία των κατοίκων της Πρέβεζας και της ευρύτερης περιοχής της και υπηρετεί υπεύθυνα το ευ ζην τους σε νέες ανακαινισμένες κτηριακές εγκαταστάσεις 600 τ.μ.

Οι χώροι γυμναστικής του Fitness Studios είναι άρτια εξοπλισμένοι με καινούρια μηχανήματα - όργανα γυμναστικής TECHNOGYM SELECTION και εξειδικευμένο προσωπικό, άριστα εκπαιδευμένο, με μεγάλη εμπειρία που είναι έτοιμο να καλύψει και τους δικούς σου στόχους, όποιοι και αν είναι αυτοί.

Κάνουμε την γυμναστική τρόπο ζωής!

Τα ομαδικά προγράμματα του Fitness Studios και της LES MILLS χρησιμοποιούν πρωτοποριακές προπονητικές μεθόδους και εξοπλισμό, και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να κρατούν το ενδιαφέρον σου ενεργό.

Διασκέδασε κάνοντας γυμναστική!

Υπηρεσίες

 

Ομαδικά Προγράμματα – Μεικτά Τμήματα

LESMILLS BODYPUMP

Η αυθεντική τάξη με βάρη που βελτιώνει τη δύναμή σου, τονώνει το σώμα σου και σε ωθεί στα όριά σου κάθε φορά. Be strong!!! Η 60λεπτη προπόνηση προκαλεί όλες τις βασικές μυικές ομάδες, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ασκήσεις με βάρη σε αίθουσα, όπως Squats, Presses, Lifts και Curls.

FITNESS CROSS TRAINING

Διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης!!! Δούλεψε το καρδιαναπνευστικό σε συνάρτηση με την προπόνηση με βάρη! Μεγάλη αύξηση του μεταβολισμού, καύση λίπους και μυϊκή τόνωση, τα άμεσα αποτελέσματά της.

LESMILLS CXWORX

Δομημένο με βάση τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες, είναι το απόλυτο πρόγραμμα για ένα δυνατό και γραμμωμένο κορμό. Δυναμική προπόνηση των γλουτών, κοιλιακών, πλάτης και των συνδέσμων που ενώνουν το άνω με το κάτω μέρος του σώματος. Αυτές οι ασκήσεις θα σας κάνουν να δείχνετε καλά και να νιώθετε δυνατοί.

FITNESS BEST OF - U

Ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης – σύσφιξης. Γυμνάστε τα καλύτερά σας σημεία : πόδια – κοιλιά με εξειδικευμένες ασκήσεις και πολύ κέφι!

LESMILLS BODYCOMBAT

Το εκρηκτικά ενεργητικό αυτό πρόγραμμα είναι εμπνευσμένο από διάφορες πολεμικές τέχνες και ενσωματώνει στοιχεία από Muay Thai, το Boxing, το Tae Kwon Do... Χρησιμοποίησε τα Strike, punch, kick και kata για να κάψεις θερμίδες και να φτάσεις σε εξαιρετικά καλή σωματική κατάσταση

FITNESS MIXED

Βασικές ασκήσεις και συνδυασμοί που σαν στόχο έχουν την αύξηση των καρδιακών παλμών, του μεταβολισμού και της θετικής ενέργειας. Βοηθάει στο κάψιμο θερμίδων, την σύσφιξη και ενδυνάμωση του σώματος.

FITNESS STEP

Δυναμικοί συνδυασμοί βημάτων που θα βελτιώσουν αισθητά την καρδιοαναπνευστική σου κατάσταση και θα ανεβάσουν την διάθεσή σου στα ύψη. Βοηθάει στο κάψιμο θερμίδων και λίπους, στις αερόβιες προσαρμογές, την ευεξία και την ψυχική ανάταση.

FITNESS PILATES

Η μέθοδος Pilates προσφέρει ενδυνάμωση,ελαστικότητα και σταθερότητα στο σώμα. Στηρίζεται στην ενδυνάμωση της ζώνης των κοιλιακών μυών, της μέσης και των γοφών με αποτέλεσμα ένα ευέλικτο σώμα, λεπτότερο και συνάμα δυνατότερο.

FITNESS YOGA

Μάθημα εμπνευσμένο από τη Yoga, το Tai Chi και το Pilates. Αποτελείται από ασκήσεις ελεγχόμενης αναπνοής και αυτοσυγκέντρωσης και από ένα πρακτικά δομημένο σύνολο από διατάσεις κινήσεις και στάσεις. Ενα ολοκληρωμένο μάθημα γυμναστικής που δίνει στο σώμα αρμονία και ισορροπία.

LESMILLS BODYBALANCE

Μάθημα εμπνευσμένο από τη Yoga, το Tai Chi και το Pilates. Αποτελείται από ασκήσεις ελεγχόμενης αναπνοής και αυτοσυγκέντρωσης και από ένα πρακτικά δομημένο σύνολο από διατάσεις κινήσεις και στάσεις. Ενα ολοκληρωμένο μάθημα γυμναστικής που δίνει στο σώμα αρμονία και ισορροπία.

FITNESS BALLS

Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης με μπάλα. Καθίστε ή ξαπλώστε πάνω της, σφίξτε την και γυμνάστε κάθε σημείο του σώματος σας. Μυϊκή ενδυνάμωση με διαφορετικό τρόπο που αξίζει να δοκιμάσετε!

CROSSFIT

Το άθλημα που έχει αλλάξει τα δεδομένα αλλά και το επίπεδο της προπόνησης στο χώρο του fitness.Προπόνηση που συνδυάζει λειτουργικές κινήσεις, σε διαρκώς μεταβαλλόμενα προγράμματα υψηλής έντασης.Οι λειτουργικές κινήσεις είναι πολυαρθρικές και γυμνάζουν ταυτόχρονα ολόκληρο το σώμα, εκτοξεύοντας το μεταβολισμό και την ορμονική ανταπόκριση.

PILATES REFORMER

To κρεβάτι Pilates μεταμορφώνει το σώμα μέσα από μία σειρά ασκήσεων που επικεντρώνονται στη συμμετρική στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής, στην ενδυνάμωση των κοιλιακών και σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, στοχεύοντας όχι μόνο την ευλυγισία και ενδυνάμωση των μυών αλλά και την κινητικότητα των αρθρώσεων καθώς και στην αποκατάσταση τραυματισμών.

LATIN

Ελάτε όλοι μαζί να απολαύσουμε τη μαγεία του Latin που μας ταξιδεύει μαζί στο χώρο του εξωτικού και του ονείρου!!!

 

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 22:00

Σάββατο: 17:00-21:00

Κυριακή:  κλειστά

 

Fitness Studios - Πρέβεζα

Λεωφόρος Ειρήνης 12

481 00 Πρέβεζα

Τηλ. 2682061262

Web: www.fitnessstudios.gr

Facebook: Fitness Studios Gym