Εκτύπωση
ALTERLIFE
Alterlife Absolute Πρέβεζα
Λεωφόρος Ειρήνης 12
48100 Πρέβεζα

ALTERLIFE Preveza

Alter Life γυμναστήριο Πρέβεζα

Ελέυθερος Χρόνος - Τέχνες | Γυμναστήρια - Αθλητικά Κέντρα - Σχολές Χορού - Κέντρα Αισθητικής & Αδυνατίσματος - Αισθητικοί

ALTERLIFE Preveza

Fitness Excellence

Γίνε κι εσύ μέλος
της μεγαλύτερης
κοινότητας finess
σε Ελλάδα + Κύπρο!

 

Α53

 

Classic Gym

Boutique

ALTERLIFE Preveza

Καλώς ήλθες στο Αlterlife Πρέβεζας, το γυμναστήριο με τις κορυφαίες υπηρεσίες στις οικονομικότερες τιμές!
• Οι χώροι γυμναστικής του Αlterlife Πρέβεζας είναι άρτια εξοπλισμένοι μα καινούρια μηχανήματα γυμναστικής TECHNOGYM της σειράς SELECTION και εξειδικευμένο προσωπικό, άριστα εκπαιδευμένο, με μεγάλη εμπειρία έτοιμο να καλύψει και τους δικούς σου στόχους, όποιοι και αν είναι αυτοί. Κάνουμε τη γυμναστική τρόπο ζωής!

• Τα ομαδικά προγράμματα του Αlterlife Πρέβεζας χρησιμοποιούν πρωτοποριακές προπονητικές μεθόδους και εξοπλισμό και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να κρατούν το ενδιαφέρον σου ενεργό.

• Φρόντισε το σώμα σου, το πνεύμα σου και την ψυχική σου διάθεση με άλλους τρόπους πέρα από την γυμναστική με μία ά περισσότερες υπηρεσίες Wellness – Ευεξίας – που προσφέρουμε στο Αlterlife Πρέβεζας όπως Lumicell Touch (Μασάζ κυτταρίτιδας), massage, solarium.
 
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 23:00
Σάββατο: 17:00 – 21:00
 

ALTERLIFE Preveza

Alterlife Absolute Πρέβεζα

Λεωφόρος Ειρήνης 12

48100  Πρέβεζα

Τηλ. 2682061262

Τηλ. 2682301535

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web: alterlife.gr

Facebook: ALTERLIFE Preveza

Google Maps: Alterlife Preveza