Εκτύπωση
CLEANWASH EXPRESS
Ν. Σινώπη Πρέβεζας

CLEAN WASH EXPRESS

Clean Wash Express Preveza

Ένδυση - Υπόδηση | Στεγνοκαθαριστήρια

Clean Wash Express Preveza

Μούκα Βερόνικα

Το καθαριστήριο Clean Wash Express προσφέρει άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών, αναλαμβάνοντας να καλύψει τις ανάγκες ξενοδοχειακών μονάδων, επιχειρήσεων και εστιατορίων που βρίσκονται στην Λευκάδα, Πρεβεζα, Αρτα και στα Ιωαννινα.
Από το 2004, που ιδρύθηκε η εταιρεία μας, φροντίζουμε ανελλιπώς για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού επαγγελματικών ιματισμών με επαγγελματικό τρόπο χρησιμοποιώντας ολοκαίνουργια μηχανήματα και τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

Στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Clean Wash Express διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και εργατικό ανθρώπινο δυναμικό που μπορεί να ανταποκριθεί με ταχύτητα και ποιότητα στις απαιτήσεις του κάθε μας πελάτη, προσφέροντας αμεσότητα και τηρώντας πάντοτε τα χρονικά περιθώρια παράδοσης.
Ο καλύτερος καθρέφτης για την εικόνα μας είναι οι πελάτες μας.
Τηρώντας αυστηρά τα κριτήρια υγιεινής και χαρίζοντας τέλειο αποτέλεσμα στον καθαρισμό, το Clean Wash Express αναλαμβάνει την παραλαβή και την παράδοση όλου του ιματισμού της επιχείρησής σας, με ιδιόκτητο στόλο οχημάτων.
Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις προνομιακές τιμές που προσφέρουμε!
Οι κεντρικές εγκαταστάσεις του καθαριστηρίου καταλαμβάνουν χώρο έκτασης 600τ.μ. και είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας, που μπορούν να ανταποκριθούν σε μεγάλο όγκο ιματισμού.

 

Υπηρεσίες

Clean Wash Express

 

Εξυπηρετούμε:

προσφέροντας τις άριστες υπηρεσίες μας όσον αφορά το:

των ακόλουθων προϊόντων επαγγελματικού ιματισμού:

Αναλαμβάνουμε, επίσης, στεγνό καθάρισμα για:

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή και παράδοση από το χώρο σας προσφέροντας άριστη ποιότητα και αμεσότητα!

Clean Wash Express και ...καθάρισες!!!

 

Clean Wash Express Preveza

Νέα Σινώπη Πρέβεζας

Τηλ. 2682051712

Κιν. 6988332233

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: CLEAN WASH Express

GoogleMaps: Clean Wash Express