Ξεφυλλίστε τον Πολυοδηγό π.ε. Πρέβεζας στην οθόνη σας!


Ανοιχτό Εμπορικό Κέντρο “Open Mall” σχεδιάζεται για την πόλη της Πρέβεζας

 

open mall

Ανοιχτό Εμπορικό Κέντρο “Open Mall”, στα πρότυπα της Θεσσαλονίκης, σχεδιάζεται από το Επιμελητήριο Πρέβεζας, τον Εμπορικό Σύλλογο Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας και τον Σύλλογο Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας.

 

Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Μπούρη Ιωάννη συνάντηση με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Εμποροκαταστηματαρχών του Εμπορικού Συλλόγου Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας κα Παππά Θεοδώρα, του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων αυτού κ. Δερδελέ Βασίλειο και του Προέδρου του Συλλόγου Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων κ. Κόκκαλη Σπυρίδων.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν τον κλάδο τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικό επίπεδο.

Επίσης έγινε συζήτηση για τον καθορισμό των απαραίτητων ενεργειών που απαιτούνται για τον σχεδιασμό που αφορά την δημιουργία ενός «Open Mall» στο Ιστορικό κέντρο της πόλης που στόχο θα έχει την αναβάθμιση αυτού καθώς και την τόνωση της εμπορικής κίνησης.

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και συμφωνήθηκε μια σχέση συνεργασίας με το Επιμελητήριο, με την αποδοχή για στήριξη σε θέματα και δράσεις για τα οποία θα γίνει προσπάθεια υλοποίησής τους στη συνέχεια.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο κ. Κοτσίνης Χρήστος Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και ο κ. Γεωργάκος Νικόλαος Γενικός Γραμματέας αυτού.

2.jpg