Ξεφυλλίστε τον Πολυοδηγό π.ε. Πρέβεζας στην οθόνη σας!


Υπό έκδοση είναι το έντυπο του Πολυοδηγού π.ε. Πρέβεζας, του Επαγγελματικού και Τουριστικού Οδηγού της δικής μας αγοράς, για το 2017.

 

Πολυοδηγός π.ε. Πρέβεζας 2017 - Υπο έκδοση

 

 

 

Από το 2001 ο Πολυοδηγός π.ε. Πρέβεζας, κάτω ή δίπλα από τα τηλέφωνα σπιτιών, επιχειρήσεων και γραφείων, δίνει απαντήσεις στις αναζητήσεις των χρηστών του.


Τον βρίσκει κανείς και στις τσέπες των επισκεπτών τις περιοχής μας, είτε τον έχουν προμηθευθεί από κάποια έκθεση εκτός Πρέβεζας, είτε τοπικά, κάνοντας την εμπειρία τους πληρέστερη.
Παράλληλα ενισχύει τις σχέσεις των διαφημιζόμενων του εντύπου με τους χρήστες του, έχοντας δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια ένα άτυπο δίκτυο έμπιστων επιχειρήσεων και ικανοποιημένων πελατών.

Αν έχετε κάποια επιχείρηση που δεν είναι καταχωρημένη στην έκδοση του 2016, ή τα στοιχεία σας έχουν διαφοροποιηθεί, ενημερώστε μας.
Με απλή αναφορική καταχώρηση, που παρέχουμε δωρεάν ή με διαφημιστική καταχώρηση που μπορούμε να συζητήσουμε, σας δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίσετε νέο πελατολόγιο ή να ενδυναμώσετε την σχέση σας με το υπάρχον.

Με την παράλληλη δωρεάν καταχώρηση στο prevezaguide.gr για τους διαφημιζόμενους του εντύπου, επιτυγχάνεται μια ολοκληρωμένη προβολή στο κοινό όλων των δημογραφικών τμημάτων της αγοράς μας.

Επικοινωνήστε μαζί τώρα για να συζητήσουμε για τον καλύτερο τρόπο προβολής της επιχείρησής σας.

ΠΟΛΥΟΔΗΓΟΣ π.ε. Πρέβεζας
Επαγγελματικός & Τουριστικός Οδηγός

Παρθεναγωγείου 22, 481 00 Πρέβεζα
Τηλ. 2682061001 | Κιν. 6948273738 | Fax. 2682089236
E-mail. Info [at] prevezaguide.gr

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, tedi – οπτική επικοινωνία, για να δείτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην ολοκληρωμένη επικοινωνία της επιχείρησής σας και των προϊόντων σας.

4.jpg