Ξεφυλλίστε τον Πολυοδηγό π.ε. Πρέβεζας στην οθόνη σας!


Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο 2022!

karavakiΑπό τον

"Πολυοδηγό π.ε. Πρέβεζας"

και το

"prevezaguide.gr"

σας ευχόμαστε

καλά Χριστούγεννα

και

καλή Πρωτοχρονιά!


Ας ελπίσουμε ο νέος χρόνος

Ευχές Πάσχα 2021 - Πολυοδηγός π.ε. Πρέβεζας

Pasxa 2021 polyodhgos Prevezas

 Χρόνια πολλά!

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

karavakiΑπό τον

"Πολυοδηγό π.ε. Πρέβεζας"

και το

"prevezaguide.gr"

σας ευχόμαστε

καλά Χριστούγεννα

και

καλή Πρωτοχρονιά!


Ας ελπίσουμε ο νέος χρόνος

Κυκλοφορεί ανάμεσά μας… Πολυοδηγός π.ε. Πρέβεζας 2020 – Επαγγελματικός & Τουριστικός Οδηγός

Poluodhgos Prevezas 2020

Κυκλοφορεί ανάμεσά μας για 20η συνεχόμενη χρονιά ο Οδηγός της δικής μας Αγοράς… ο Πολυοδηγός π.ε. Πρέβεζας 2020 προσφέροντας σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής τις πολύτιμες πληροφορίες του! Στις σελίδες του θα συναντήσετε:

  • Χρήσιμες πληροφορίες και τηλέφωνα υπηρεσιών

  • Χάρτη Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας

  • Χάρτη πόλης Πρέβεζας (με αλφαβητικό οδόραμα)

  • Χάρτη πόλης Πάργας

  • Χάρτη πόλης Φιλιππιάδας

  • Χάρτες οικισμών: Ψαθάκι, Μαργαρώνα, Παντοκράτορα, Μύτικα

Επίσης περιλαμβάνει το σύνολο των επαγγελματιών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας καταχωρημένους σε γενικές και ειδικές κατηγορίες, προσφέροντάς σας έναν εύκολο τρόπο εύρεσης της πληροφορίας που αναζητάτε. Η κατηγοριοποίηση που ακολουθεί είναι η εξής (Γενική κατηγορία – Ειδική κατηγορία):

27η Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα των Μικρο-Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ)

MMEΜε ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (2017) η 27η Ιουνίου γιορτάζεται ως η Παγκόσμια Ημέρα των Μικρο-Μεσαίων Επιχειρήσεων προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη συμβολή τους στην αειφόρο ανάπτυξη και την παγκόσμια οικονομία.

Με στοιχεία του Διεθνούς Συμβουλίου Μικρών Επιχειρήσεων περίπου το 90% των επιχειρήσεων του πλανήτη είναι Μικρο-Μεσαίες Επιχειρήσεις (τυπικές και άτυπες), στις οποίες απασχολείται σχεδόν το 70% των εργαζομένων, με παραγωγή 50% του παγκόσμιου ΑΕΠ. (στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Πολύ Μικρή Επιχείρηση μέχρι 10 εργαζόμενοι και μέχρι 2 εκατ. Ευρώ τζίρο, Μικρή Επιχείρηση μέχρι 50 εργαζόμεναι και μέχρι 10 εκατ. Ευρώ τζίρο, Μεσαία Επιχείρηση μέχρι 250 εργαζόμενους και μέχρι 43 εκατ. Ευρώ τζίρο).

27 Ιουνίου 2020 – ΟΗΕ: Υποστήριξη των Μικρών Επιχειρήσεων εν μέσω COVID-19

Ευχές Πάσχα 2020 - Πολυοδηγός π.ε. Πρέβεζας

Euxes_Pasxa_2020-Polyodhgos_p.e._Prevezas

 

Αυτές τις γιορτές #Μένουμε Σπίτι!

Θερμές ευχές για το Πάσχα!

Eyxes Pasxa 2019

 

Το αναστάσιμο Φως

να φωτίσει τις

ψυχές όλων μας!

 

Δημήτρης Τέφας

 

Ξεκινά η Δράση «Επιχειρηματική Χρηματοδότηση» για υπό σύσταση, νεοσύστατες, νέες & υφιστάμενες, πολύ μικρές, μικρές & μεσαίες επιχειρήσεις

 

xrima anptΤο Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για  την έναρξη της Δράσης «Επιχειρηματική Χρηματοδότηση» του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΙΙ (ΤΕΠΙΧ ΙΙ) συνολικού κεφαλαίου χορηγήσεων 915 εκ. ευρώ.

Η νέα αυτή Δράση έρχεται να αντικαταστήσει την Δράση Επιχειρηματική Επανεκκίνηση – ΤΕΠΙΧ (Ενδιάμεσο), η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς σε διάστημα ενός έτους πάνω από 2.000 ελληνικές μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις χρηματοδοτήθηκαν με κεφάλαια ύψους 300εκ. ευρώ

Στόχος της νέας χρηματοδοτικής δράσης, είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας, η διευκόλυνση της πρόσβασης των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση, καθώς και η ενίσχυση της επενδυτικής δραστηριότητας της χώρας.

Χειμερινές εκπτώσεις 2019

salesΕπιμελητήριο Πρέβεζας: “Αναγκαιότητα για το εμπόριο η προστασία του θεσμού και ζητούμενο η αυξημένη αγοραστική κίνηση των εκπτώσεων”

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του για την έναρξη και τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων του 2019, που θα αρχίσουν επίσημα

Η Aegean επεκτείνει την αεροπορική σύνδεση Πρέβεζα - Αθήνα

aegean airlinesΣτράτος Ιωάννου: Επιμηκύνεται η τουριστική περίοδος και ενισχύεται η επισκεψιμότητα στην περιοχή μας

 

Συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας Aegean πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου, και συγκεκριμένα με τις κυρίες Σιδηροπούλου Ειρήνη, Δ/ντρια πωλήσεων Βορείου Ελλάδας και Ιονίων Νήσων και Πολίτου Έλλη, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και συζήτησε διεξοδικά για τα οφέλη που έχει αποκομίσει η περιοχή από την σύνδεση του αεροδρομίου Πρέβεζας- Ακτίου με την Αθήνα (Ελευθέριος Βενιζέλος) από το 2015, αλλά και τις δυνατότητες περεταίρω ενίσχυσης της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνα- Πρέβεζα- Αθήνα.

Κυκλοφορεί ο Πολυοδηγός Πρέβεζας 2018

Poluodhgos p.e. Prevezas 2018

Με καλοκαιρινή διάθεση και ένδυμα ένα πορτοκαλί εξώφυλλο είναι έτοιμος να "διασώσει" κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής προσφέροντας τις πολύτιμες πληροφορίες του.

Περιλαμβάνει:

Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας: “Ιστορίες της Νύχτας”

(28 Ιουλίου – 11 Αυγούστου 2018)

Nikopolis Vasiliki B AlkisonosΟι θερινοί μήνες και ιδιαίτερα ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, αποτελούν περίοδο αυξημένης επισκεψιμότητας σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού το 2017 αποφάσισε τη διοργάνωση, για πρώτη φορά, εκδηλώσεων στα δημόσια μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους με θεματική τη νύχτα.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας πρόκειται να συμμετάσχει και φέτος στη θεσμοθετημένη δράση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, εβδομάδα εκδηλώσεων του καλοκαιριού, με θεματική «Εν Νυκτί…», με τη διεύρυνση λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Νικόπολης ως τις 22.00 καθ’ όλη την περίοδο της δράσης, από το Σάββατο 28 Ιουλίου έως και τη νέα σελήνη, το Σάββατο 11 Αυγούστου.

Προκήρυξη του 6ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

6os en Nikopoli Aktios DromosΟ Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει την διοργάνωση των 6ων «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνων Δρόμου απόστασης 10 και 5 χιλιομέτρων καθώς και των παράλληλων μαθητικών αγώνων γυμνασίων και δημοτικών, ενός (1) χιλιομέτρου. Οι εν λόγω αγώνες θα διεξαχθούν στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018, στο ηλιοβασίλεμα, ώστε η θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια των αγώνων να είναι όσο το δυνατό χαμηλότερη. Η διαδρομή των αγώνων είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλους. Η αφετηρία του αγώνα των 10 χιλιομέτρων βρίσκεται έξω από την κεντρική είσοδο του σταδίου της Αρχαίας Νικόπολης, η οποία είναι ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία στον κόσμο, ενώ ο τερματισμός λίγο μετά το Δημαρχείο της Πρέβεζας, κοντά στην όμορφη κεντρική πλατεία της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα οι αγώνες που θα διεξαχθούν είναι οι παρακάτω:

"Αθλητικός Τουρισμός στην Πρέβεζα: Ευκαιρία και Προοπτικές"

Ημερίδα για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Πρέβεζα

athl tour

To Σάββατο 14 Ιουλίου 2018, ώρα 11:00 στο χώρο εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Μαργαρώνα Royal, ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη Πρέβεζας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου (Π.Ε. Πρέβεζας) και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού διοργανώνει στην Πρέβεζα Ημερίδα με θέμα "Αθλητικός Τουρισμός στην Πρέβεζα: Ευκαιρία και Προοπτικές".

Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού στην Πρέβεζα και γενικότερα στην Ήπειρο.

 

Το βιβλίο "Είμαστε πια Πρωταθλητές" έρχεται στην Πρέβεζα!

skountis

Στα πλαίσια της εβδομάδας αθλητισμού που λαμβάνει χώρα στην Πρέβεζα το διάστημα 9-15 Ιουλίου, η Οργανωτική Επιτροπή του "Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας", ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη Πρέβεζας και οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Είμαστε πια Πρωταθλητές" του δημοσιογράφου- συγγραφέα Βασίλη Σκουντή την Κυριακή 15 Ιουλίου και ώρα 10:30 το πρωί στο καφέ-μπαρ Dolce al Mare, δίπλα από το δικαστικό μέγαρο.

Οι Monophonics τον Ιούλιο στην Πρέβεζα!

Monophonics 2018 PrevezaOpening Act: AfroSugar

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, 21:30

Οι Monophonics, η αγαπημένη μπάντα του ελληνικού κοινού επιστρέφει αυτή τη φορά στην Πρέβεζα, προσκεκλημένη του Preveza Jazz Festival, για να γοητεύσει με τον εμπνευσμένο ήχο τους από την κλασική soul, το heavy funk, το ψυχεδελικό ροκ και το κλασικό αμερικάνικο τραγούδι.

Ίδρυμα “Ακτία Νικόπολις”: παρουσίαση της Ανθολογίας του κ. Στέλιου Θ. Μαφρέδα με τίτλο: Η Πρέβεζα στη νεοελληνική ποίηση

 

Preveza 1895 Ioanni Ar. Valaoriti

Πρόσκληση

Το Ίδρυμα “Ακτία Νικόπολις” σας προσκαλεί

στην παρουσίαση της Ανθολογίας του κ. Στέλιου Θ. Μαφρέδα

3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας 2018

 

3on3 2018 logo

Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης «Νικόπολη Πρέβεζας», για 7η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ, το "3οn3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας 2018", στα γήπεδα μπάσκετ "ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ" του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας το διάστημα 09-15 Ιουλίου 2018.

Τι πρέπει να κάνουν οι επιχειρήσεις για την εφαρμογή του GDPR (ΓΚΠΔ - Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων) από 25 Μαϊου 2018

European CommissionΙστορικό για την προστασία δεδομένων

Στις 6 Απριλίου 2016 η ΕΕ ψήφισε την μεταρρύθμιση του πλαισίου προστασίας δεδομένων στα όριά της, εγκρίνοντας δέσμη μέτρων που περιλαμβάνονται στον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ), το γνωστό GDPR στα Αγγλικά. Η ψήφιση του κανονισμού έρχεται να αντικαταστήσει την από εικοσαετίας ισχύουσα οδηγία 95/46/ΕΚ (Οδηγία για την προστασία των δεδομένων) Ημερομηνία άμεσης εφαρμογής του γενικού κανονισμού ορίστηκε η 25η Μαΐου 2018, δύο έτη μετά την έκδοση και τη θέση του σε ισχύ.

Σκοπός της εφαρμογής του νέου κανονισμού είναι η προστασία των φυσικών προσώπων όσον αφορά το δικαίωμα προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ως θεμελιώδους δικαιώματος για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Προβλέπεται σε αυτόν ένα ενιαίο σύνολο κανόνων με άμεση ισχύ στην έννομη τάξη των κρατών μελών.

Εαρινές εκπτώσεις (mid season sales) 2018: από 2 Μαΐου έως 15 Μαΐου

 

sales

Από την Τετάρτη 2 Μαΐου έως την Τρίτη 15 Μαΐου θα διαρκέσει η εαρινή περίοδος εκπτώσεων (mid season sales) για το 2018. Τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν την Κυριακή 6 Μαΐου από τις 11:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ..

Παραθέτουμε στη συνέχεια τα όσα ισχύουν για την περίοδο αυτή:

Ανοιχτό Εμπορικό Κέντρο “Open Mall” σχεδιάζεται για την πόλη της Πρέβεζας

 

open mall

Ανοιχτό Εμπορικό Κέντρο “Open Mall”, στα πρότυπα της Θεσσαλονίκης, σχεδιάζεται από το Επιμελητήριο Πρέβεζας, τον Εμπορικό Σύλλογο Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας και τον Σύλλογο Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας.

 

Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Μπούρη Ιωάννη συνάντηση με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Εμποροκαταστηματαρχών του Εμπορικού Συλλόγου Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας κα Παππά Θεοδώρα, του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων αυτού κ. Δερδελέ Βασίλειο και του Προέδρου του Συλλόγου Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων κ. Κόκκαλη Σπυρίδων.

Εορταστικό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων ιστορικού κέντρου Πρέβεζας - Πάσχα 2018

Eortastiko orario Pasxa 2018

Σάββατο του Λαζάρου:

09:00 - 17:00

Κυριακή των Βαϊων:

11:00 - 17:00

Μεγάλη Δευτέρα:

09:00 - 14:00

18:00 - 21:00

Εορταστικό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων ιστορικού κέντρου Πρέβεζας - Πάσχα 2018

 

Eortastiko orario Pasxa 2018

Σάββατο του Λαζάρου:

09:00 - 17:00

 

Κυριακή των Βαϊων:

11:00 - 17:00

 

Μεγάλη Δευτέρα:

09:00 - 14:00

18:00 - 21:00

Καλό Πάσχα από τον Πολυοδηγό π.ε. Πρέβεζας!

Eyxes Pasxa 2018

 

Το

Aναστάσιμο

Φώς να

φωτίσει τις

ψυχές όλων μας!

Για την καταχώρησή σας στον Πολυοδηγό π.ε. Πρέβεζας για το 2019, στείλτε μας τα στοιχεία σας

Gia Pol pe Prevezas 2019

 

 

 

 

Για την καταχώρηση της επιχείρησής σας στην επερχόμενη έντυπη έκδοση έκδοση του Πολυοδηγού π.ε. Πρέβεζας για το 2019, στείλτε μας τα στοιχεία σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Πολυοδηγός π.ε. Πρέβεζας 2017 - Κυκλοφορεί η έντυπη έκδοση

Poluodhgos p.e. Prevezas 2017

Η έντυπη έκδοση του “Πολυοδηγού π.ε. Πρέβεζας” για το 2017 κυκλοφορεί με το εξώφυλλο της φωτογραφίας.

Μπορείτε να προμηθεύεστε το έντυπο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς από τα παρακάτω σημεία:

Προσοχή στους γονείς για το διαδικτυακό “παιχνίδι” με ονομασία “Δοκιμασία – Πρόκληση Μπλε Φάλαινα”

mple falainaΜε αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με το διαδικτυακό “παιχνίδι” με την ονομασία “Δοκιμασία – Πρόκληση Μπλε Φάλαινα” αλλά και σε εκτέλεση παραγγελίας της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, η Εισαγγελία Πρέβεζας εφιστά την προσοχή των ανήλικων και των γονέων στην επικινδυνότητα του εν λόγω “παιχνιδιού”.

Έχουν ήδη γίνει ενημερωτικές συναντήσεις με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις της επιμελήτριας ανηλίκων στα σχολεία κατά τη νέα σχολική χρονιά. Παρ’ όλα αυτά το θέμα είναι σημαντικό και απαιτείται η προσοχή και επαγρύπνηση των γονέων, των εκπαιδευτικών και των ασκούντων επιμέλεια ανηλίκων.

Υπό έκδοση είναι το έντυπο του Πολυοδηγού π.ε. Πρέβεζας, του Επαγγελματικού και Τουριστικού Οδηγού της δικής μας αγοράς, για το 2017.

 

Πολυοδηγός π.ε. Πρέβεζας 2017 - Υπο έκδοση

 

 

 

Από το 2001 ο Πολυοδηγός π.ε. Πρέβεζας, κάτω ή δίπλα από τα τηλέφωνα σπιτιών, επιχειρήσεων και γραφείων, δίνει απαντήσεις στις αναζητήσεις των χρηστών του.

Πάσχα 2017 - Ευχές

augo pasxa 2017Της Ανάστασης του Ιησού

προηγήθηκαν τα Πάθη.

Εύχομαι των Παθών της Χώρας μας

να έπεται σύντομα η Ανάσταση!

Που μπορείτε να βρίσκετε τον Πολυοδηγό π.ε. Πρέβεζας 2016

Poluodhgos p.e. Prevezas 2016Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου

μπορείτε να προμηθεύεστε τον

Πολυοδηγό π.ε. Πρέβεζας 2016:


Από τα καταστήματα / γραφεία των διαφημιζόμενων στο έντυπο

Από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών των Δήμων της π.ε. Πρέβεζας

Από πολυσύχναστα σημεία όπως S/M

Από τα γραφεία μας στην οδό Παρθεναγωγείου 22, στην Πρέβεζα

Πολυοδηγός π.ε. Πρέβεζας 2016

Poluodhgos pe Prevezas 2015Από το 2001 ο Επαγγελματικός & Τουριστικός Οδηγός της Πρέβεζας

“Πολυοδηγός π.ε. Πρέβεζας” και “prevezaguide.gr”

μέσα από χιλιάδες ξεφυλλίσματα και ηλεκτρονικές αναζητήσεις

παρέχει σταθερά τις υπηρεσίες του στους επαγγελματίες,

τους καταστηματάρχες και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας

συνδέοντάς τους με το καταναλωτικό κοινό.

 

Σταθεροί στο ραντεβού μας όπως κάθε χρόνο,

κλείνουμε αυτή την περίοδο την ύλη για την

έντυπη έκδοση του “Πολυοδηγού π.ε. Πρέβεζας”

για το 2016.

 

Poluodhgos pe Prevezas 2015Ο

Πολυοδηγός π.ε. Πρέβεζας

και το

prevezaguide.gr

σας εύχονται ολόψυχα

καλό Πάσχα

με

υγεία

και

ευτυχία!

8.jpg