Πρέβεζα | Τοπικές Συνταγές | Χαλβάς Σιμιγδαλένιος

 

Υλικά

¾ ποτηριού σπορέλαιο

2 ποτήρια σιμιγδάλι

Πρέβεζα | Τοπικές Συνταγές | Τσιπούρες με σέλινο αυγολέμονο

 

Υλικά

4 τσιπούρες

1 κιλό σέλινο

Πρέβεζα | Τοπικές Συνταγές | Γαριδομακαρονάδα

 

Υλικά

½ κιλό γαρίδες
½ κιλό μακαρόνια

Πρέβεζα | Τοπικές Συνταγές | Κέφαλος Πετάλι

 

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε καλά έναν μεγάλο κέφαλο και το ανοίγουμε στην μέση από το κεφάλι προς την ουρά.

Προσέχουμε ώστε να μην το χαρακώσουμε στην ράχη του για να μην κοπεί στα δύο.

5.jpg