Πρέβεζα | Θεματοθήκη
Πρέβεζα | Τοπικές Συνταγές | Χαλβάς Σιμιγδαλένιος
Υλικά
¾ ποτηριού σπορέλαιο
2 ποτήρια σιμιγδάλι
Περισσότερα: Πρέβεζα | Τοπικές Συνταγές | Χαλβάς Σιμιγδαλένιος
Πρέβεζα | Τοπικές Συνταγές | Τσιπούρες με σέλινο αυγολέμονο
Υλικά
4 τσιπούρες
1 κιλό σέλινο
Περισσότερα: Πρέβεζα | Τοπικές Συνταγές | Τσιπούρες με σέλινο αυγολέμονο
Πρέβεζα | Τοπικές Συνταγές | Γαριδομακαρονάδα
Υλικά
½ κιλό γαρίδες
½ κιλό μακαρόνια
Πρέβεζα | Τοπικές Συνταγές | Κέφαλος Πετάλι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε καλά έναν μεγάλο κέφαλο και το ανοίγουμε στην μέση από το κεφάλι προς την ουρά.
Προσέχουμε ώστε να μην το χαρακώσουμε στην ράχη του για να μην κοπεί στα δύο.
